𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗴

Al geruime tijd ben ik werkzaam als coach en dan geen coach waarbij je in een steriele praktijkruimte binnenkomt en je verhaal moet gaan vertellen, terwijl ik alles noteer op mijn laptop en waar van jij later het gevoel hebt dat je nog geen steek verder bent gekomen.

Nee, bij te Walvaart coaching staat jouw begeleiding centraal die erop is gericht om jou in 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘵𝘪𝘦𝘷𝘦 zin te helpen veranderen.

Je zult je afvragen hoe dit er dan uitziet?

Je komt bij mij binnen, we nemen plaats aan de keukentafel en onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee luister ik naar jouw verhaal. Zie het als aanschuiven bij een goede vriendin. Is de stap te groot om bij mij aan de keukentafel aan te schuiven, dan wil ik gerust bij jou aan de keukentafel aanschuiven.

Ik ga jou helpen door oplossing gericht te coachen, waarbij er niet gekeken wordt naar het verleden. Belangrijk is om te kijken naar wat het leven de moeite waard maakt. De toekomst en vooruit kijken dat is de sleutel. Wat er nog voor je ligt en hoe je dit wilt gaan beleven heb je zelf in de hand. We gaan samen kijken naar je doelen, waar wil je over een aantal jaren staan en wat is daar anders aan dan nu?

Coaching kan heel breed ingezet worden, bijvoorbeeld:

  • Omdat je een laag zelfbeeld hebt;
  • weinig vertrouwen in jezelf hebt;
  • je midden in een burn-out zit;
  • een overvolle agenda hebt waar je zelf de bomen door het bos niet meer in terug kunt vinden;
  • je blijft piekeren en waardoor je ook niet goed meer kunt slapen en niet tot rust komt;
  • je niet tevreden bent met het leven waarin je je nu bevindt en geen verandering ziet voor de toekomst;
  • je wilt je leefstijl aanpakken maar niet weet hoe;
  • of er zijn andere dingen waar je tegen aanloopt en zelf niet uitkomt.

Wil je graag door mij gecoacht worden of eerst wat meer informatie ontvangen of kennismaken? Neem dan gerust contact met mij op!

Je kunt mij het beste bereiken op:

Telefoon: 06 416 92 842

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.