Individueel

𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗴

Al geruime tijd ben ik werkzaam als coach en dan geen coach waarbij je in een steriele praktijkruimte binnenkomt en je verhaal moet gaan vertellen, terwijl ik alles noteer op mijn laptop en waar van jij later het gevoel hebt dat je nog geen steek verder bent gekomen.

Nee, bij te Walvaart coaching staat jouw begeleiding centraal die erop is gericht om jou in 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘵𝘪𝘦𝘷𝘦 zin te helpen veranderen.

Je zult je afvragen hoe dit er dan uitziet?

Je komt bij mij binnen, we nemen plaats aan de keukentafel en onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee luister ik naar jouw verhaal. Zie het als aanschuiven bij een goede vriendin. Is de stap te groot om bij mij aan de keukentafel aan te schuiven, dan wil ik gerust bij jou aan de keukentafel aanschuiven.

Ik ga jou helpen door oplossing gericht te coachen, waarbij er niet gekeken wordt naar het verleden. Belangrijk is om te kijken naar wat het leven de moeite waard maakt. De toekomst en vooruit kijken dat is de sleutel. Wat er nog voor je ligt en hoe je dit wilt gaan beleven heb je zelf in de hand. We gaan samen kijken naar je doelen, waar wil je over een aantal jaren staan en wat is daar anders aan dan nu?

Coaching kan heel breed ingezet worden, bijvoorbeeld:

 • Omdat je een laag zelfbeeld hebt;
 • weinig vertrouwen in jezelf hebt;
 • je midden in een burn-out zit;
 • een overvolle agenda hebt waar je zelf de bomen door het bos niet meer in terug kunt vinden;
 • je blijft piekeren en waardoor je ook niet goed meer kunt slapen en niet tot rust komt;
 • je niet tevreden bent met het leven waarin je je nu bevindt en geen verandering ziet voor de toekomst;
 • je wilt je leefstijl aanpakken maar niet weet hoe;
 • of er zijn andere dingen waar je tegen aanloopt en zelf niet uitkomt.

Wil je graag door mij gecoacht worden of eerst wat meer informatie ontvangen of kennismaken? Neem dan gerust contact met mij op!

Je kunt mij het beste bereiken op:

Telefoon: 06 416 92 842

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Train je graag, maar niet in een groep en ben je op zoek naar een trainer, die je helpt je grenzen te verleggen en je conditie (verder) op te bouwen? 

Dan past mijn persoonlijke aanpak zeker bij jou!

Met veel plezier train ik je aan de hand van een persoonlijk trainingsschema, afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelen.

Samen zoeken we niet alleen jouw fysieke én mentale grenzen op, maar verleggen ze. Daarbij maken we gebruik van verschillende oefenmaterialen, je eigen spierkracht en de prachtige natuur in en om Lievelde.

Samen knallen. Ik hou ervan! 

Kamp jij met klachten, en daardoor angst, die je tegenhouden om (in een groep) te bewegen?

Dan past Medische Fitness helemaal bij jou!  

Deze vorm van één-op-één begeleiding is erop gericht jouw angst voor bewegen te overwinnen en gezonder en fitter te worden. Ik leer je om zo goed mogelijk met je klachten om te gaan en laat je ervaren welke belangrijke rol bewegen daarin speelt.

We beginnen met enkele testjes om te kijken hoe je beweegt en de blokkade te vinden. Dan gaan we stapsgewijs trainen. De oefeningen uit de training geef ik regelmatig mee, zodat je er thuis mee verder kunt gaan. 

Medische Fitness:

 • brengt de doorbloeding in je spieren en gewrichten op gang;
 • maakt je soepeler in bewegen;
 • vermindert de kans op blessures of ziekten, zoals hart- en vaatziekten;
 • verhoogt je energie, waardoor je je fitter voelt;
 • geeft, na inspanning, een gevoel van ontspanning;
 • zorgt ervoor dat je beter slaapt. 

Je kunt Medische Fitness één-op-één volgen of in een kleine groep, waarbij ik je op jouw eigen, unieke niveau train en begeleid.

Ben jij op zoek naar een coach, waarmee je letterlijk en figuurlijk stappen gaat zetten?  

(Wandel) coaching brengt jou en je hulpvraag in beweging. 

Mijn manier van coachen, is de traditionele manier van coachen om jou in beweging te krijgen. Hiermee bedoel ik niet dat ik de coach ben die aan de keukentafel, een bureau of onderuit gezakt in een fauteuil zit om jou op die manier aan het bewegen te krijgen. Nee, ik ben een coach die samen met jou meedoet en lekker eropuit trekt om wandelend in de buitenlucht actief te zijn.

Tijdens een intakegesprek brengen we in kaart wat je doel is. We bespreken de obstakels die je ondervindt, benoemen wie of wat je nodig hebt tijdens jouw proces en komen dan als vanzelf bij de manier, waarop jij letterlijk en figuurlijk stapsgewijs je doel(en) kunt bereiken. 

Het wandelen in de buitenlucht helpt je tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen. Het ondersteunt op een heel eigen en natuurlijke manier het proces dat zich in jou afspeelt.  

(Wandel) Coaching is goed toe passen bij stress- en burn-outklachten, maar ook bij vragen en twijfels met betrekking tot je werk of je privéleven.