Individueel

Wil jij in 12 weken een gezondere leefstijl ontwikkelen?

Doe dan mee aan het Fit Programma!

In dit individuele traject begeleid ik je naar een gezonderde leefstijl door middel van coaching, leefstijl en beweging.  

Twee keer in de week krijg je een uur Personal Training. Dat kan powerwalken of een training in mijn studio zijn. Daarnaast coach ik je in het bewustzijn, dat nodig is voor het volhouden van een gezonde leefstijl.

Na 12 weken is de knop om, kun je ongezonde verleidingen weerstaan en voel je je fit en gezond!

 

 

Train je graag, maar niet in een groep en ben je op zoek naar een trainer, die je helpt je grenzen te verleggen en je conditie (verder) op te bouwen? 

Dan past mijn persoonlijke aanpak zeker bij jou!

Met veel plezier train ik je aan de hand van een persoonlijk trainingsschema, afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelen. Samen zoeken we niet alleen jouw fysieke én mentale grenzen op, maar verleggen ze. Daarbij maken we gebruik van verschillende oefenmaterialen, je eigen spierkracht en de prachtige natuur in en om Lievelde.

Samen knallen. Ik hou ervan!

Kamp jij met klachten, en daardoor angst, die je tegenhouden om (in een groep) te bewegen?

Dan past Medische Fitness helemaal bij jou!  

Deze vorm van één-op-één begeleiding is erop gericht jouw angst voor bewegen te overwinnen en gezonder en fitter te worden. Ik leer je om zo goed mogelijk met je klachten om te gaan en laat je ervaren welke belangrijke rol bewegen daarin speelt.

We beginnen met enkele testjes om te kijken hoe je beweegt en de blokkade te vinden. Dan gaan we stapsgewijs trainen. De oefeningen uit de training geef ik regelmatig mee, zodat je er thuis mee verder kunt gaan. 

Medische Fitness:

  • brengt de doorbloeding in je spieren en gewrichten op gang;
  • maakt je soepeler in bewegen;
  • vermindert de kans op blessures of ziekten, zoals hart- en vaatziekten;
  • verhoogt je energie, waardoor je je fitter voelt;
  • geeft, na inspanning, een gevoel van ontspanning;
  • zorgt ervoor dat je beter slaapt. 

Je kunt Medische Fitness één-op-één volgen of in een kleine groep, waarbij ik je op jouw eigen, unieke niveau train en begeleid.

Ben jij op zoek naar een coach, waarmee je letterlijk en figuurlijk stappen gaat zetten?  

(Wandel) coaching brengt jou en je hulpvraag in beweging. 

Mijn manier van coachen, is de traditionele manier van coachen, maar dan niet aan de keukentafel, een bureau of onderuit gezakt in een fauteuil, maar lekker wandelend in de buitenlucht.

Tijdens een intakegesprek brengen we in kaart wat je doel is. We bespreken de obstakels die je ondervindt, benoemen wie of wat je nodig hebt tijdens jouw proces en komen dan als vanzelf bij de manier, waarop jij letterlijk en figuurlijk stapsgewijs je doel(en) kunt bereiken. 

Het wandelen in de buitenlucht helpt je tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen. Het ondersteunt op een heel eigen en natuurlijke manier het proces dat zich in jou afspeelt.  

(Wandel) Coaching is goed toe passen bij stress- en burn-outklachten, maar ook bij vragen en twijfels met betrekking tot je werk of je privé-leven.