Rugmassage

Als professioneel massagetherapeut kun je bij mij terecht voor twee soorten massages; ontspanningsmassages en therapeutische massages.

Soorten massages

Een ontspanningsmassage is om even lekker tot rust te komen en om je spieren los te masseren. Deze massage is ideaal om in te zetten als je geen of weinig klachten ervaart.                             

Therapeutische massages worden veelal toegepast als je daadwerkelijk klachten ervaart. Hierbij kun je denken aan hoofdpijn, nek en schouderklachten, rugklachten etc. Niet alleen bij fysieke klachten is de therapeutische massage erg geschikt, deze massages zijn ook erg geschikt als je te maken hebt met chronische ziekten zoals reuma of migraine. Waar nodig zal er gebruik gemaakt worden van het geven van oefeningen (medisch personal trainen) en medical taping om klachten te blijven verminderen.

Hoe vaak is een massage nodig?

Met regelmatige massages kunnen klachten verminderen en soms helemaal verdwijnen. Een ontspannende massage is gezond voor iedereen en werkt preventief voor klachten. Bovendien geeft een massage rust en inzicht in je lichaam en heeft het een kalmerende werking.

Waarom een massage?

  • Aandacht voor jezelf
  • Ontspanning voor lichaam en geest
  • Genezing of verlichting van klachten 

Snel resultaat met massagetherapie

Behandelingen met massage zijn zeer effectief. Er komen spanningen los en je ervaart hierdoor meer energie. Na een eerste sessie is er doorgaans al direct resultaat.

Toch is er meer nodig om je doel te bereiken, zoals het doorbreken van je dagelijkse patronen in het bewegen en je leefstijl. In overleg is het mogelijk om gelijktijdig, naast de massages, een coaching en leefstijladvies in te zetten. Door coaching en leefstijl in te zetten naast de massage, vormt dit een krachtige mix om je doel volledig te bereiken.

Een ontspanningsmassage duurt maximaal 45 minuten en een therapeutische massage maximaal een uur!!!

Ervaar jij stressklachten of heb je last van rugpijn, heb je chronische spanningen of pijn? Neem dan contact op om een heerlijke massage in te plannen! Geef je zelf een ontspannen moment van rust cadeau waarbij ook nog eens je klachten mee worden verminderd! Wie gunt zichzelf dat nou niet?

Heb je interesse, of wil je meer informatie bel me dan op telefoonnummer 06-41692842, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak een afspraak.