Rugmassage

Heb je stressklachten, last van rugpijn of heb je chronische spanningen of pijn? Met regelmatige massages kunnen klachten verminderen en soms helemaal verdwijnen. Een ontspannende massage is gezond voor iedereen en werkt preventief voor klachten. Bovendien geeft een massage rust en inzicht in je lichaam en heeft het een kalmerende werking.

Waarom een massage?
-        Aandacht voor jezelf
-        Ontspanning voor lichaam en geest
-        Genezing of verlichting van klachten

Massagesoorten
Als professioneel massagetherapeut maak ik gebruik van  klassieke massage en Cupping. Daarnaast is het nodig Medical Taping toe te passen. Het doel van een massage is het zelfherstellend vermogen van het lichaam van het lichaam te stimuleren. Massage is voor vrijwel alle vormen van spanningen en klachten toe te passen, zowel voor tijdelijke als chronische klachten. Massage geeft ook inzicht in je lichaam.

Snel resultaat met massagetherapie
Behandelingen met massage zijn zeer effectief. Er komen spanningen los en je ervaart meer energie. Na een eerste sessie is er doorgaans al direct resultaat.Toch is er meer nodig om je doel te bereiken, zoals het doorbreken van dagelijkse patronen in de beweging en leefstijl. Daarom zetten we in overleg oefeningen, coaching en leefstijladvies in. Samen met coaching en leefstijl is massage een krachtige mix.

Een massage duurt maximaal 45 minuten!!!

Heb je interesse, of wil je meer informatie bel me dan op telefoonnummer 06-41692842 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..