Afbeelding1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Bewegend werk genezend, ontspannend en verbindend. Het is de sleutel tot verandering!"

Ik ben Marjan te Walvaart en woonachtig in het prachtige Lievelde, waar ik mijn bedrijf aan huis heb. Ik woon hier samen met mijn fantastische man Laurens waarmee ik ben getrouwd.

Hoe het begon

In 2009 startte ik als zelfstandig ondernemer met een praktijk voor massagetherapie. Kort daarna kreeg ik te horen, dat ik een vorm van reuma heb. Al langere tijd had ik klachten en masseren werd lichamelijk steeds zwaarder.Dit heeft ervoor gezorgd dat ik langzaamaan een andere koers ben gaan varen. Ik heb door middel van bij- en omscholing mijn kennis en kunde kunnen verbreden en ben mij vooral gaan richten op het gezond bewegen. Inmiddels is dit mijn passie geworden maar deze weg heeft wel wat voeten in aarde gehad.

Gediplomeerd therapeut en beweegcoach

Door mijn reuma ervaarde ik veel pijn en kreeg ik zelfs meer last omdat ik er andere vormen van reuma bij kreeg. Hierdoor durfde ik niet meer te bewegen. Bewegen deed zoveel pijn en ik was verschrikkelijk moe. Ik heb hulp gezocht bij verschillende fysio- therapeuten en fitnessbegeleiders en mensen in mijn omgeving. Samen met hen heb ik mijn angst voor bewegen weten te overwinnen. Zij hebben mij dermate geïnspireerd dat ik zelf de opleiding tot Vitaliteit- en Beweegcoach ben gaan volgen.

Ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het kan zijn om die eerste stap te zetten om in beweging te komen en in beweging te blijven. Tevens heb ik ervaren dat ‘rust roest’. Door te luisteren naar mijn lichaam, gezond te leven en te bewegen heb ik juist meer energie en minder fysieke klachten waardoor ik zelfs beter slaap. Het accepteren van een leven met reuma en daardoor het maken ven een nieuwe, bewuste beweging binnen mijn bedrijf was dit proces een enorme uitdaging voor mij. Het heeft mij letterlijk bloed, zweet en tranen gekost. Terugkijkend was dit het zeker meer dan waard, want nu zit ik zoveel beter in mijn vel.

De eerste stap

Gezond bewegen is dé sleutel naar verandering. Het maakt je fysiek en mentaal sterker, fitter en vitaler.Als vitaliteit- en beweegcoach wil ik jou dat ook laten ervaren en je in het proces ondersteunen. Binnen mijn lessen en tijdens persoonlijke coaching/training ga ik uit van gelijkwaardigheid.De sfeer is ontspannen en daardoor ligt de drempel naar bewegen laag. Mij gaat het niet zozeer om het resultaat, maar veel meer om dat jij gezond beweegt, op jouw niveau en dat je er vooral (weer) plezier aan beleeft.

Zet de stap naar gezond bewegen! Kijk welke groepsles bij je past. Twijfel je nog, heb je vragen of wil je liever een persoonlijk traject? Bel of mail me, dan plannen we een (bel)afspraak.

Je bent van harte welkom!